dimarts, 25 de febrer del 2014

Díptic informatiu: 775è aniversari de la Carta Pobla d'Alcanar

Aquest és el díptic que ha editat la comissió organitzadora del 775è aniversari de la Carta Pobla d'Alcanar. Els actes de commeració tindran lloc divendres 28 de febrer a partir de les 20:00 h, a la Cisterna del Vall d'Alcanar.

A les 20:00 h: Presentació institucional de l'any de commemoració del 775è aniversari de la Carta Pobla, a càrrec d'Alfons Montserrat, alcalde d'Alcanar.

Tot seguit, es mostrarà el logotip commemoratiu del 775è aniversari, obra d'Àngels Segarra, i es farà la lectura de la Carta Pobla d'Alcanar (text original i traducció al català), a càrrec d'Agustí Bel i Joan-Josep Sancho.

A continuació, conferència sobre el treball de recerca "La Carta Pobla d'Alcanar", a càrrec d'Arantxa Bel, autora del treball.

En finalitzar la conferència, els professors de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar, Juanjo Vilarroya i Jesús Llagostera, interpretaran Adagio i Lento de la Sonata n.5, Op 1 n. 5 de Händel.

Després de l'actuació musical, a la Casa O'Connor tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Records del 750è aniversari de la Carta Pobla", un recull del material gràfic conservat per Joan B. Beltran Reverter, pertanyent a la commemoració del 750è aniversari que va tenir lloc l'any 1989.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada