divendres, 24 d’abril del 2015

Històries d'Alcanar estrena logotip

Amb quatre anys de camí, i menys articles dels que ens agradaria, arriba l'hora de presentar-vos la nova imatge d'Històries d'Alcanar, el nou logotip

Ja fa un grapat de dies li vam demanar a la dissenyadora canareva Arantxa Matamoros Reverter si volia col·laborar amb natros donant-nos una nova imatge. Sense cap dubte, Arantxa va acceptar la nostra proposta i en van sorgir diversos dissenys, tots fantàstics. Finalment, avui el presentem. Adjuntem a continuació el perquè d'aquest logotip, unes paraules que ens arriben de la pròpia autora. Arantxa, moltes gràcies. I a la resta de lectors, esperem tornar molt prompte. 

D'Alcanar, un símbol molt emblemàtic, reconeixible per tots els canareus i sobretot, històric n'és el seu escut. Per tant s'adapta als adjectius adequats per a la elaboració del logotip d'Històries d'Alcanar. Apareix l'escut , tot i que reduït a la mínima expressió per a què simplement ens al recordi al veure-ho. A la vegada, la forma base d'aquest de forma repetida, crea una sèrie de pàgines de paper que representen literalment tota aquella història que hi podem trobar darrera del nostre poble, fins i tot la que ja no està escrita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada